X

Условия за доставка

Изпълнение на заявка

Поръчки, направени в сайта, се изпълняват в рамките на 1-3 работни дни, когато артикулите, които сте поръчали, са налични. Когато някой артикул, не е наличен, ще ви уведомим с телефонно обаждане. При такъв случай срока за доставка е 2-4 работни дни.

Доставка

Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес.
Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни се обработват съответно – понеделник или първи работен ден след празника.
При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон от наш служител.

Връщане и рекламация

Потребителят има право в срок от 7 дни да се откаже от стоката, която е закупил, като може да избере да върне продукта от личен адрес или офис на куриерска фирма Еконт. Клиентът не трябва да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка.
Можете да върнете поръчан артикул само когато НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба – стоката не е скъсана, носена, прана, гладена, със следи от грим. Всички етикети трябва да бъдат запазени по дрехата.
Имате право да направите рекламация в случай на:
- производствени дефекти на стоката
- несъответствие с обявения/поръчан размер или модел.
Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Начини на плащане